Avaldatud: 2020-10-06 11:50:00 CEST
Baltic Horizon Fund / Northern Horizon Capital
Börsiteade

Baltic Horizon Fond korraldab osakute täiendava avaliku pakkumise tutvustamiseks investorite veebiseminari

Baltic Horizon Fund kutsub osakuomanikke, investoreid, analüütikuid ja teisi huvilisi osalema oma investorite veebiseminaril 7. oktoobril 2020.a. kell 13:00 (CEST) / 14:00 (EEST).
Veebiseminari juhib Baltic Horizon Fund fondijuht Tarmo Karotam. Presentatsioonile järgneb küsimustevoor. Piiratud aja tõttu soovitame osalejatel saata oma küsimused hiljemalt 6. oktoobril 2020 e-mailile tarmo.karotam@nh-cap.com.


Veebiseminaril osalemiseks palume teil registreerida järgneva lingi kaudu: https://attendee.gotowebinar.com/register/7092119789585977616


Teile saadetakse link ning juhised veebiseminariga liitumiseks. Kui osalete veebiseminaril esimest korda, palutakse teil alla laadida vajalik rakendus, mis võtab vaid mõned sekundid. Juhul kui rakenduse allalaadimine ei õnnestu, avaneb automaatselt veebibrauser, mille kaudu on võimalik veebiseminari kuulata. Registreerimine lõpeb 7. oktoobril 2020 kell 12:00 (CEST) / 13:00 (EEST).
Osalejatele saadetakse tund enne veebiseminari algust meeldetuletuseks e-mail. Veebiseminar salvestatakse ning on kõigile kättesaadav meie veebilehelt www.baltichorizon.com ja Nasdaq Baltic Youtube’i kontolt.


Lisainformatsiooni saamiseks palume kontakteeruda:
Tarmo Karotam
Baltic Horizon Fondi fondijuht
E-mail tarmo.karotam@nh-cap.com
www.baltichorizon.com

Baltic Horizon Fond on registreeritud lepinguline avalik kinnine kinnisvarafond, mida valitseb alternatiivfondivalitseja Northern Horizon Capital AS.  
Avaldamine: GlobeNewswire, Nasdaq Tallinn, Nasdaq Stockholm, www.baltichorizon.com