Offentliggjort: 2019-09-06 14:49:39 CEST
Demant A/S
Investor Nyheder

Demant A/S - pressemeddelelse: Opdatering på it-infrastrukturhændelse

                                                                                                                  6. september 2019


Demant-gruppen oplevede en kritisk hændelse på vores interne it-infrastruktur den 3. september 2019. Gruppens it-infrastruktur blev ramt af cyberkriminalitet. Vores hurtige reaktion på hændelsen og lukningen af vores it-systemer på tværs af lokationer og forretningsenheder inddæmmede og begrænsede hændelsen.

Vores gradvise og omfattende genetablering fortsætter efter planen og vores prioriteringer, og organisationen arbejder intensivt med fremgang på en struktureret og grundig måde. Vi får fortsat dele af vores it-infrastruktur op at køre; vi fortsætter dog med at have nøgle-it-systemer lukket for at sikre sikker genetablering.

Vi har ingen indikationer på, at persondata er tilgået eller udtaget fra vores systemer i forbindelse med hændelsen, og potentiel skade er inddæmmet. Vi fortsætter med at undersøge dette og vil foretage underretninger til relevante myndigheder som påkrævet.

I genetableringen fortsætter vi med at drive virksomheden bedst muligt. Vi gør alt, hvad vi kan, for at servicere og kommunikere med vores kunder og brugere. Vi beklager dybt den ulejlighed hændelsen har medført.

Vi kan i skrivende stund ikke konkludere på hændelsens varighed eller indvirkning på forretningen.

Vi har ikke yderligere kommentarer. Vi kommer med opdatering, når vi har væsentlig, yderligere information.

* * * * * * *

Yderligere information:
Adm. direktør Søren Nielsen
Telefon +45 3917 7300
www.demant.com
Øvrige kontaktpersoner:
CFO René Schneider
IR-chef Søren B. Andersson
Kommunikationschef Trine Kromann-Mikkelsen