Avaldatud: 2016-11-15 09:16:53 CET
Baltic Horizon Fund / Northern Horizon Capital
Börsiteade

Baltic Horizon korraldab 2016. aasta III kvartali tulemuste tutvustamiseks investorite veebiseminari

Baltic Horizon Fund kutsub osakuomanikke, investoreid, analüütikuid ja teisi huvilisi osalema oma investorite veebiseminaril 18. novembril 2016.a. kell 14.00 (EEST) / 13.00 (CET).

Veebiseminari juhib Baltic Horizon Fund fondijuht Tarmo Karotam. Presentatsioonile järgneb küsimustevoor. Piiratud aja tõttu soovitame osalejatel saata oma küsimused enne veebiseminari toimumist, hiljemalt 17. novembriks e-maili aadressil tarmo.karotam@nh-cap.com

Kuidas veebiseminaril osaleda?
Veebiseminaril osalemiseks palume teil registreerida järgneva lingi kaudu: https://attendee.gotowebinar.com/register/6275307962980324355

Teile saadetakse link ning juhised veebiseminariga liitumiseks. Kui osalete veebiseminaril esimest korda, palutakse teil alla laadida vajalik rakendus, mis võtab vaid mõned sekundid. Juhul kui rakenduse allalaadimine ei õnnestu, avaneb automaatselt veebibrauser, mille kaudu on võimalik veebiseminari kuulata. Registreerimine lõpeb 18. novembril kell 13.00 (EEST) / 12.00 (CET).

Osalejatele saadetakse tund enne veebiseminari algust meeldetuletuseks e-mail. Veebiseminar salvestatakse ning on kõigile kättesaadav meie veebilehelt www.baltichorizon.com ja Nasdaq Baltic Youtube’i kontolt.

Rohkem informatsiooni:
Tarmo Karotam
e-mail: tarmo.karotam@nh-cap.com